COIN Yukleniyor...
BIST 14.172,26
Dolar 47,81
Euro 55,24
Altın
BTC 3.017.415,00
İstanbul 24°
Abone
Son dakika
Başkan Erdoğan'dan Suriye Ve Gazze Mesajı: "Türkiye Bölgeyi Yalnız Bırakmayacak" Muğla Marmaris'te Orman Yangını! Gökyüzünü Siyah Dumanlar Kapladı Sınır Ötesinde Nefes Kesen Operasyon! Aranan Firari Bakü'de Kıskıvrak Yakalandı Numan Kurtulmuş'tan Terörsüz Türkiye Için Net Mesaj: "Yeniden Güçlü Bir Bölge Inşa Edilecek" Fenerbahçe Otobüsüne Saldırıda 11 Yıl Sonra Yeni Delil Zinciri: Dosya Yeniden Açıldı! İstanbul Barajlarında Doluluk Yüzde 49,54'E Geriledi: Son 14 Günde Su Seviyesindeki Düşüş Hızlandı Gençlerbirliği-Fenerbahçe Maçı Için Geri Sayım: Saat 21.30'Da Ilk Düdük! Süper Lig'de Sezonun Eryaman'daki Kritik 90 Dakikası İran'dan Katar'a Çarpıcı Iddia: 3 Pilotun 6 Aydır Esir Tutulduğu Öne Sürüldü, Tahran Kızılhaç'tan Yardım Istedi, Gözler Doha'da Dijital Devlere Sembolik, Milli Kanallara Rekor Ceza! Lgbt Propagandası Ve Çocuk Istismarının Karşılığı: 250 Bin Tl Canli | Kasımpaşa - Trabzonspor! Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kritik Randevu Manisa Salihli'de Oksijen Dolum Tesisinde Patlama! Cansız Bedenlerine Ulaşıldı Diyarbakır'da Düğün Yolu Kan Gölüne Döndü! Ölü Ve Yaralılar Var Batı’daki “Yahudi-Hristiyan Değerleri” Söyleminin Perde Arkası: Uzman Isim Müslümanların Nasıl Ötekileştirildiğini Anlattı Güllü Dosyasında Yeni Ses Kayıtları! Tuğyan'dan Nişanlısına Beklenmedik Hamle: "Şantaj? Severiz" Ayder Yaylası Yolunda Kritik Viraj Dönüldü: Seyahat Süresi 20 Dakika Kısalacak Burak Özçivit Kenan Kozan Rolüyle Sete Çıktı: Güneşin Doğduğu Yer Dizisinden Ilk Görüntü Geldi, Yeni Sezon Çekimleri Başladı Fransa Alevler Içindeyken Macron'un Jet Ski Keyfi Tepki Çekti: Muhalefetten Ve Halktan Sert Eleştiriler Zehir Tacirlerine Kıskaç! Limanda Kokain Araçta Takoz Esrar Kırmızı Bültenli Suçlular Tek Tek Getiriliyor! 1,5 Ayda 12 Ülkeden 51 Iade Galatasaray – Çorum Fk Maçındaki Kırmızı Kart Kararı Doğru Mu?

← Anasayfa

Gamze Özçelik Gazze'de yardım çalışmalarına devam ediyor

Gamze Özçelik Gazze'de yardım çalışmalarına devam ediyor
Gamze Özçelik, Gazze'deki insani krizin ilk gününden beri bölgede yardım çalışmalarına devam ediyor. Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla Gazze'de yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

A Haber’i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın! Gazze’deki insani krizin ilk gününden beri bölgeden elini çekmeyen Gamze Özçelik, karşılaştığı tüm engellemelere rağmen yardım köprüsü olmaya devam ediyor.

İsrail’in soykırımı altında yaşam mücadelesi veren ailelere ve yetim çocuklara umut taşıyan Özçelik, "Gazze yalnız değildir" diyerek insani yardım seferberliğini kararlılıkla sürdürüyor. Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla, Gazze'de yaşanan insani felaketin en başından bu yana sahadaki en aktif isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Bölgede yardım faaliyetlerini yürütmek, mevcut çatışma ortamı nedeniyle olağanüstü zorlukları beraberinde getiriyor. Özçelik'in açtığı ekmek fırınları bombalansa da, gıda paketleri ve temiz su dağıtımı İsrail'in yaptığı soykırım dolayısıyla sekteye uğrasa da o, Gazze için yılmadan mücadele etmeye devam ediyor.

"GAZZE YALNIZ DEĞİLDİR"

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre; Umuda Koşanlar Derneği olarak mücadeleyi asla bırakmayacaklarını belirten Özçelik, "Gazze yalnız değildir" diyerek şunları söyledi:

"Gazze'de bir yandan hayat tüm zorluklarıyla devam ederken, bir yandan da dayanışma sürüyor. Ulaştırdığımız et, bebek maması, temiz su, sıcak yemek, ekmek ve nakit destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında oluyoruz.

Bu süreçte dualarıyla ve destekleriyle Gazze'ye uzanan herkese teşekkür ederiz. Paylaşılan her iyilik, orada bir ailenin yükünü biraz olsun hafifletiyor."

GAZZE'YE YARDIM PROJESİNİ SÜRDÜRÜYOR

İsrail'in uyguladığı soykırımın altında kalan yetim çocuklara elini uzatan Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği olarak Gazze'deki yetim hamiliği projesini hızlandırmıştı.

"EN AĞIR YÜKÜ EN KÜÇÜK OMUZLAR TAŞIYOR"

"Gazze'de en ağır yükü de, en küçük omuzlar taşıyor" diyen Özçelik, sözlerine şöyle devam etmişti:

"Yetim çocuklar yalnız hissetmesinler diye yanlarında olmaya devam ediyoruz. Sağlanan desteklerle çocuklar temel ihtiyaçlarına biraz daha güvenle ulaşabiliyor.

Bir çocuğun hayatına dokunmak, ona umutla büyüyebileceği bir yol açmak demek. Dayanışmayı büyütüp daha fazla yetime ulaşmaya çalışıyoruz."