COIN Yukleniyor...
BIST 14.367,60
Dolar 45,47
Euro 52,91
Altın
BTC 3.506.551,00
İstanbul 14°
Abone
Son dakika
Araç Sahiplerine Yeni Zorunluluk: 2026’Da Listede Artık 3 Ekipman Daha Var Mavi Vatan Kanunu Ve 152 Belirsiz Ada! Türkiye'nin Bayrak Bulundurma Hakkı Oluşabilir Chp Genel Merkezi Alarmda! Mutlak Butlan Kriziyle Partide Bölünme: Kılıçdaroğlu Geri Mi Dönüyor? Milyoner'de Türkiye Birincisi Rüzgarı! 500 Bin Tl'lik Soruda Nefesler Tutuldu Canli | 39 Ülkeden Vicdan Ittifakı! Yüzlerce Aktivist Gazze Yolunda Eser Siyasetiyle Iz Bırakan Lider! "İyi Ki Erdoğan" Etiketi Sosyal Medyada Viral Oldu Vuslat Derneği̇ // Mayis Dünyaca Ünlü Aktörden İsrail’e Tokat Gibi Sözler: "Gazze’de Soykırım Yapılıyor" Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Demir A Haber'de! Chp'ye "Zihniyet" Tepkisi: 'Kimin Adamı' Kavgası Hizmeti Unutturdu Aksaray'da Kuyu Temizleme Çalışması Faciayla Bitti! 4 Kişiden 3'Ü Öldü Toprak Altından Çıkan Servet! Ev Ve Araba Aldırdığını Duyan Toplamak Için Yarışıyor: Günlük 60 Bin Tl Kazandırıyor Galatasaray Kasayı Doldurdu! Şampiyonluk Kutlamasında Dev Gelir Kahramanmaraş’ta Yürek Yakan Facia! Evlat Acısına Dayanamayan Baba Ölüme Gitti Pentagon’da İran Hazırlığı! “Saldırı Bu Hafta Başlayabilir" Iddiası Stres Anında Vücutta Ne Oluyor? İşte Bilimin Açıkladığı O Korkutucu Gerçek Hazar Gölü'nde Panik Anları! Deniz Bisikleti Devrildi Düğün Magandaları Dehşeti Yaşattı! Panik Anları Kamerada İstanbul'da Suikast Planını Evine Giden Polisin Dikkati Ortaya Çıkardı! Filmleri Aratmayan Olay... Cep Telefonundan Çıkanlar Şoke Etti Yapay Zekaya Cüzdanınızı Emanet Eder Misiniz? Chatgpt'den Yeni Özellik Perspekti̇f | Gemide Başlayan Kabus Dünyaya Yayıldı! Yeni Pandemi Mi Geliyor?

← Anasayfa

İnşaat işçisi namazını temiz bir şekilde kılmak istiyor

İnşaat işçisi namazını temiz bir şekilde kılmak istiyor
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde, inşaat işçisi Ahmet Turgut, tozlu kıyafetleriyle camiye girmeye kıyamayarak nalburdan aldığı inşaat malzemesini sererek namazını kıldı. Turgut, "Kıyafetlerimizi değiştirmeye vaktimiz olmadı, cuma namazına da gitmemeye gönlüm rahat etmedi" dedi.

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde, duygulandıran bir olay yaşandı. İnşaattan çıkıp Cuma namazına yetişmeye çalışan işçi Ahmet Turgut, tozlu kıyafetleriyle camiyi kirletmemek için büyük bir hassasiyet gösterdi.

O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi. Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde inşaatta çalışan Ahmet Turgut, cuma namazını kılmak için iş kıyafetleriyle camiye gitmek zorunda kaldı.

Camiyi kirletmek istemeyen Turgut, cami yanındaki nalburdan aldığı inşaat malzemesini camiye sererek namazını kıldı. Turgut'u fark eden vatandaşlar ise o anları cep telefonuyla görüntüledi.

Vatandaşlar, Turgut'u tebrik etti. İNŞAAT İŞÇİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yoğunluktan dolayı tozlu iş kıyafetlerini değiştiremediğini ifade eden Turgut, "Kıyafetlerimizi değiştirmeye vaktimiz olmadı.

Cuma namazına da gitmemeye gönlüm rahat etmedi. O yüzden nalburdan bir şey aldım, namazımı onun üzerinde kıldım.

Allah kabul etsin" dedi. Turgut'un hassasiyetin herkesin hoşuna gittiğini belirten İhsangazi İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Nurullah Ayaz ise, "Bugün Merkez Camii'nde cuma namazını kıldırdım.

Namazın ardından bir vatandaşımızın camimizin halılarını kirletmemek için yanında getirdiği bir matı yanında getirerek namazı kıldığına şahit olduk. Bu durum hoşumuza gitti.

'Cenab-ı Allah temiz olanları sever' buyuruluyor. Camiyi kirletmemek için göstermiş olduğu bu hassasiyet örnek olacak bir şeydi.

Kendisine bu hassasiyeti için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.